VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 9 mars 2010

Premiärmilen inställd

Jag skulle åkt till Stockhom en helg och bara varit ensam med min man. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Han ska opereras för diskbråk när jag skulle sprungit så nu får jag vårda och vara sällskap till honom istället för att springa. Jag får väl springa mellan besöken hos honom.

Idag ska jag ta tag i mina studier igen. Jag ska fördjupa mig i elevers skrivutveckling. Det är så intressant och det är så kul att få skriva om det jag bara vill göra med mitt liv. Skriva!

Ha en skön tisdag - det ska jag ha med mitt skrivande

4 kommentarer:

Pysselkiisen sa...

Så tråkigt att det inte blev av med springandet, kanske du vill ta en springtur hit en dag och virka lite? Eller ja, ta bilen istället kanske ;)

Sara sa...

Så trist att du får ställa in loppet! Men det kommer fler chanser!

Ha det fint min vän!

Kram!

Tina sa...

Hej!
Men det va tråkigt!! Hoppas det går bra för din man & att du får springa ett annat lopp =)
Kram Tina

Annette sa...

Kul hitta att du skriver så mycket. Har också varit utbränd och har en längtan att skriva. En bra bieffekt:)
Du kanske har varit inne på Annas blogg och läst hur det är med henne nu? Har för mig att du läste hennes blogg. Den är ju så fruktansvärd och fantastisk på samma gång. Hon har skrivit så humoristiskt och naket om livets skörhet.