VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 28 mars 2010

Vad vore jag utan min syster?

Jag måste bara hylla min underbara syster, som lägger allt sitt åt sidan just nu för att ställa upp för mig och min familj inför dotterns födelsedag i morgon. Hon är helt underbar.

TACKTACKTACKHennes barn är lika underbara för de hjälper alltid oxå mig. När deras mamma hjälper mig att städa, då går mina fantastiska syskonbarn oxå med en varsin trasa och dammar.

Vilken tur att jag har en så fin syster, när jag nu inte har några föräldrar som vill finnas i mitt liv.

I Love You Sis.2 kommentarer:

Tina sa...

Hej vännen.
Underbar bild som strålar kärlek!!!
Ja, var skulle vi varit utan våra syskon??
Ha en underbar Söndag & en fin födelsedax fest imorron.
Varm kram Tina

Sara sa...

Så härligt!
Ja, även mina syskon är ovärderliga, guld!

Stor kram och ha en härlig dag!