VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 4 mars 2010

Jag älskar att skriva

Idag är det en seg dag, men inte en sorgsen dag. Det var Vändpunkten igår och efter det var jag på alanon(anhöriga till alkoholister) möte. 4 timmar var jag på möte, då är det kanske inte konstigt att jag är seg idag.

Det viktigaste är att jag inte känner mig ledsen och det hoppas jag att det inte kommer tillbaka, men om det gör det, då kämpar jag vidare ändå.

Nu ska frukosten göras 2 ägg, ett paket bacon, gröt med havregrädde, banan och mandel. En helt underbar frukost för mig. Sedan ska hundarna få en cykeltur och efter det ska jag plugga.


Jag läser böcker om elevers skrivutveckling och jag bara älskar det.
Jag har till och med lärt mig att säga nej. Syrran vill att jag skulle komma in till stan för att titta på bågar med henne. Jag sa nej, jag måste plugga. Det är faktiskt bra för att vara mig. Hade det varit för några år sedan hade jag sagt ja och lagt en och en halv timme på stan, blivit trött och förlorat massor med studietimmar. Nu prioriterar jag mina studier och det känns otroligt bra.

Ha en underbar dag - det ska jag ha som avslutas med ett danspass hos friskis

3 kommentarer:

Tina sa...

Hej!!
BRA JOBBAT vännen!! Det är verkligen en konst & krävs mycket mod att säga det där lilla lilla ordet NEJ!!
Men skönt när man börjar vänja sig vid att utala det & inte bara tänka det!!
Ja, inte konstigt om du känner dig seg idag!!
Du får äta din frukost & ta en tur med dina vovar, så känns det nog bättre=)
Ha en fin dag vännen!
Kram Tina

Åsa Hellberg sa...

Nej är ett sådant väldigt bra ord:)

Kram Åsa

Cattis sa...

Japp, nej, är bra att kunna säga. Och det är inte alla gånger så enkelt, men jag har jobbat på det och nu måste helt enkelt jag göra det ofta för att jag faktiskt är student 40 timmar i veckan.