VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 16 mars 2010

Seg idag

och det börjar märkas att jag pluggar heltid nu. Inte på att jag har mycket att plugga utan känslorna inom mig själv. Nu är det dags att plcoka fram kunskaperna jag har lärt mig genom åren - att ta hand om mig själv - sätta gränser.

Idag är det en arbetsdag coh jag vill bara plugga - då måste jag plocka fram egenskaperna -att acceptera och ha tålamod. Acceptera att jag valt att jobba och plugga. Ha tålamod för att jag vet innerst inne att jag klarar detta. Men allt har sin tid. Studierna ska vara över hela vårterminen och jag har inget att vara nervös för just nu. Jag har inget att vara stressad över just nu och därför behöver jag inte tycka att det är tråkigt att jobba utomhus i detta fantastiskt soliga väder.

Helt plötsligt när jag skriver detta känns det annorlunda. Är det konstigt att jg skriver en bok? Nej, det är det inte för jag har under dessa år som jag skrivit verkligen märkt vilken lugnande effekt skrivandet har på mig. Att jag har en liten "paus" från boken några månader gör ingenting för jag får skriva så mycket annat nu, så när det blir dags för boken igen, kommer det sista att bara finnas på pappret direkt(i princip)

Är det konstigt att jag skriver ett examensarbete om elevers skrivutveckling? Nej, det är det inte för jag älskar att skriva och jag älskar att föra mina kunskaper vidare till de som vill ha dem.

Ha en underbar solig tisdag - det har jag i skåneland

Inga kommentarer: