VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 20 mars 2010

Lördag och studier

Det känns som klockan är 14 för jag har varit igång sen 7 i morse. Nu slipas golvet i kök och vardagsrum och vi har plockat under möbler sedan 7 i morse. Nu äntligen fick jag sätta mig på mitt rum och vara ensam. Efter detta inlägg ska jag plugga och lära mig mer om skrivutvecklingen hos eleverna.

Ikväll ska jag på 4-årskalas och fira lilla Alice. Vill ni se presenterna till henne får ni gå in på min virkblogg och kolla in dem.

Ha en härlig lördag - det ska jag ha bland allt slipdamm och oljud.1 kommentar:

Sara sa...

Ha nu en härlig helg min vän!

Kram!