VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 6 mars 2010

Trevlig helg

Tjejfesten är avklarad och det blev hur trevligt som helst. Många skratt och många trevliga samtalsämnen gick vi igenom. 5 tjejer som sitter tillsammans i 7 timmar - då hinner man prata om mycket kan ni tro.

Nu sitter jag här i morgonrocken efter 5 timmars sömn och ska vara redo för att vara moster hela dagen. Det blir en utmaning som jag får ta hjälp av med mina döttrat. Jag måste få krypa ner i sängen en stund idag så jag klarar nästa middag ikväll, då det kommer nya gäster.

Så, idag blir det inget skrivande och jag har tagit ledigt från hundpromenaderna oxå. Det gör nog att även denna dag blir en bra dag.

Ha en underbar lördag - det ska jag försöka ha med vila och med mina underbara syskonbarn

Inga kommentarer: