VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 29 mars 2010

16år

Då är det 16 år sedan jag hade det "lite" jobbigt. Jag kan uppleva dagen i mitt minne precis när som helst. Det är 16 år sedan den första dottern föddes. Äntligen får hon fylla 16 år. Äntligen kommer hon ett steg närmare myndighetsdagen, den som hon påstår kommer snart.

Denna goda, fina tjej som har vuxit upp till en fantastisk tjej som många ser upp till. Hon går nu i nian och sköter sig exemplariskt i skolan och hemma. Tyvärr har hon fått lära sig hemmet lite för tidigt eftersom jag blev utbränd, men med mycket kärlek från min sida tror jag inte hon får några men av det.

Det jag är mest tacksam för är att jag verkligen kan visa mina barn att jag älskar dem. Att jag får ge dem ett kärleksfullt hem. Att jag lyckats bryta det dysfunktionella beteendet som jag fick med mig från mitt hem. Att jag alltid finns här för dem, allt detta gör mig så lycklig. Att få dela varje dag med dessa underbara flickor.


Hoppas du får en toppen dag min älskade tös

Ha en fin dag alla ni därute - det ska jag ha med mina älskade barn


5 kommentarer:

Tina sa...

Stort GRATTIS till din förstfödda!!!
Va fint & sant du skriver!!!!
Ha en underbar dag allihop!!
Varm kram Tina

Pixi sa...

Oh vad fint skrivet !!GRATTIS till 16 år!! Sweet sixteen!!kramkram=)

Åsa Hellberg sa...

Har mamman tagit något "nu får hon övningsköra med mig" certifikat? :)

Kram Åsa

Anonym sa...

Grattis till er båda!!!
Tösen på födelsedagen och dig för du brutit mönstret o ger dina barn det du inte själv fick som barn!!!
Ha en underbar dag o hälsa 16-åringen!!
Kramkalas

Cattis sa...

Nej, vi har inte varit och fixat det certifikatet, Åsa. Vi har två killar som ligger lite före. En som har fyllt 18 och en som fyller 17 i maj, så hon får faktiskt vänta"lite" även om hon "snart" är myndig.