VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 3 mars 2010

Idag ska jag läsa ännu fler böcker om elevers skrivutveckling


Det tar inte emot alls och det är skönt, med tanke på att jag ska läsa och skriva om detta under hela våren. Dagarna är alldeles tomma i kalendern och det enda jag planerar är för mina studier. Det är bra det, för att vara mig.

Det är dags för Vändpunkten igen och nu har det lättat inombords och jag hoppas att det fortsätter för nu har jag en go känsla igen inom mig.

Jag har även hittat en sommarkurs om elevers skrivutveckling som är heltid under en månad. Jag pluggar hellre en månad än söker sommarjobb. Jag älskade det jag hade förra sommaren, men blev nerplockad de sista veckorna av lögner och skvaller. Jag insåg att jag inte kan vara tillsammans med en hög kvinnor som dömmer och skvallrar och hittar på en massa om andra för då fungerar inte jag helt enkelt. Om de inte var/är Lyckliga vet jag inte, men de spred lögner om mig den sista veckan och därför kommer jag inte att vilja jobba varken där eller på något annat ställe. Det gav inte mig så mycket pengar som jag hoppats på heller,med tanke på vad jag fick försaka den sommaren i familjelivet.

Nej, Familjen och kurser om skrivutveckling leder mig där jag vill vara I den skrivande världen.

Idag blir det frukost 7 och sedan en joggingtur på 8,6km kl 9. Det är snart dags för Premiärmilen i Stockholm 28 mars. Förhoppningen är att jag och maken ska köra dit. Kanske få en hotellnatt bara han och jag. Det hade inte varit dumt alls i mina ögon.

Ha en härlig onsdag - det hoppas jag att jag får.

1 kommentar:

Malin, Costa Brava sa...

Vad intressant! Jag jobbade som lärare och använde mig mycket av skrivandet i min undervisning. Lycka till med studierna. KRAM