VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 11 mars 2010

Jag vill bara sova

Jag borde verkligen sova nu. Jag vaknade 2.18 och sedan var det kört. Jag fick en riktig flashback igår på Vändpunkten om vad jag varit med om som barn. Inget roligt alls. Sådant som jag bara vill glömma och inte tänka på. Förmodligen är det därför jag är vaken nu. Detta är något som bara jag vet och jag vet inte hur jag ska berätta det för någon. Måste jag berätta det för någon? De som håller i Vändpunkten lovade att snart vänder det och jag väntar och väntar på det. Jag längtar tills det lättar inom mig. Det kommer säkert snart.

Nu när jag har varit vaken så ha min lilla hund kräkt så även om jag inte hade haft så många hjärnspöken igång hade hon ändå väckt mig. Jag hoppas att hon är lugn i magen nu så både hon och jag får sova lite. Jag behöver sömnen för att kunna plugga och shoppa. I dag kl 10 när Kappahl öppnar står jag där och trycker på dörren. De har VIP-dag med 30% på hela köpet. Jag ska dit och handla "lite".

Sov gott och trevlig torsdag - jag ska sova och ha en trevlig torsdag - ska försöka i alla fall

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Hoppas att du hittar något fint!

Kram Åsa

Tina sa...

Hej vännen!!
Ja, du har haft det så jobbigt under många år. Det tar tid att läka alla de sår som bildats under denna långa tid, men du läker!!! Sakta men säkert!!
Hoppas du hittar massor av fynd idag.. klockan är nu snart 10 & jag tänker på dig =)
Kram Tina