VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 25 mars 2010

Jag älskar dig

Gårdagen var oerhört tung och jobbig. Skolhot och maken opererades och slutligen Vändpunkten som hade temat Känslor, Skam och Skuld. Tårarna flödade och jag var helt slut när dagen var slut igår. Natten blev därmed en bra natt och snart ska jag köra till maken och vara hos honom några timmar.Idag är det 11 år sedan vi träffades och jag är oerhört tacksam för dessa år med denna underbara man, som stått ut med mig och min sjukdom(utbrändhet), matmissbruk och mitt kraftiga medberoende som dotter till en alkoholist. Det är inte lätt att leva med en beroende som samtidigt är medberoende och vill ha kontroll på allt. Inklusive om hundarna har bajsat och kissat när någon annan än jag varit ute med dem.
Vilken tur för oss att vi kämpat och kämpat tillsammans och hela tiden känt att vi verkligen vill leva tillsammans. Med samtal och med många tårar kommer vi alltid fram till att vi älskar varandra och vill leva tillsammans. Därför är den sista bilden tillägnad min fantastiske make.


Jag önskar er alla en fin dag - det ska jag ha tillsammans med min stora kärlek


4 kommentarer:

Maria sa...

Keep up the good work! Ni kommer nog stå ut med varandra i 11 år till....MINST! :)
Kram

Bengan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bengan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bengan sa...

Tack för det Älskling.
jag känner mig lite trög nu.
Datorn tycker inte om mig den lämnar komentarer som är ett år gamla. därför jag tagit bort dem.
ses snart igen Älskar dig.
Jag lyckades ju till sist.