VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 19 mars 2010

Varför lär jag aldrig mig?


Jag kan inte gå och lägga mig för tidigt. Det har jag vetat om i över ett år, men ändå gör jag det för att jag "tror" att alla kvällar är annorlunda bara för att jag är trött. Envis kvinna eller? Ja, kanske, men insikten har jag och då kan det bara bli bättre resonerar jag.

Nu är det fredag och de ska dansa på tv ikväll så det blir ingen tidig kväll ikväll. Innan dess ska jag tapetsera och sen på ett dans/aerobic pass. Discoinspirerat! Låter otroligt roligt. Då lär jag väl sova gott i natt sen. Det blir inget skrivande idag, eftersom det står tapetsering på schemat. Skrivandet planeras in i morgondagens schema. Då ska det slipas golv här hemma så det återstår att se hur mycket jag klarar av att skriva i den röran och ljudnivån, men det är i morgon, nu är det dagens uppgifter som gäller.

Ha en trevlig fredag - det ska jag ha när jag har vaknat till liv på riktigt

5 kommentarer:

Tina sa...

Hej fina du!
Tack för din hälsning!! Ja, idag är sista dagen på min heltids vecka så det ska bli skönt att gå tillbax till halvtid nästa vecka =) Det har gått jätte bra, men är rejält trött nu!!
Va roligt med tapetsering!! Så skönt när det är klart!!
Ha en underbar Fredag! Hoppas du mår bra!!!
Varm kram Tina

Åsa Hellberg sa...

Tack det samma, Cattis!

Kram Åsa

Maria sa...

Säg till om du behöver hjälp med din blogg. Det finns hur mycket som helst man kan ladda ner :)
Hoppas du får en underbar dag!
Kram

Uffematten sa...

Hejsan! Kikar in och tackar så jättemycket för kommentaren hos mig och önskar dig en fin fredag och helg.

Att tapetsera har jag aldrig vågat mig på... Tror det skulle sluta med gråt och tandagnisslan, he, he...

Överlevde färden till "stora staden" och tror att jag uträttade det jag skulle... Säker kan man aldrig vara ;-)!

Bamsekramen!!!

Sara sa...

Kikar förbi och hoppas att du haft en härlig dag! Och får en härlig helg, förstås! :-)

Kram!