VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 2 mars 2010

Jag pluggar och jag pluggar

En bok är färdigläst i kursen Kreativt skrivande. Sedan försöker jag gå igenom böcker till mitt examensarbete. Eftersom allt handlar om skrivandet och elevers skrivutveckling är det otroligt roligt och inspirerande.

Jag är rätt disciplinerad även om jag halkar in här och på facebook emellanåt. Men, men jag gör det jag ska och blandar inte in en massa tvätt och städning som jag gjorde för några år sedan när jag pluggade. Allt för att vara så effektiv som möjligt. Nu är jag effektiv med studierna, resten får helt enkelt ordna sig, och det gör det alltid har jag kommit på. När resten av familjen behöver kläder eller är skitiga om fötterna, då städar de och tvättar, utan min hjälp. Så visst ordnar allt sig:)

Ha en härlig kväll - det ska jag ha


2 kommentarer:

Sara sa...

Hoppas att din dag varit härlig och att du har kunnat varva skrivande, läsande och solskenspromenader!

Kram!

Tina sa...

Hej vännen!!
Underbart att läsa att du lägger alla måsten på hyllan!!!
Du är en tuff tjej !! Du kommer att klara ALLT bara du vill!!!
Varm kram Tina