VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 28 februari 2010

Ny arbetsdag

som avslutas med ett ljusparty hos syrran idag.

Det känns alltid tugnt när jag ska ut och arbeta, men det är "bara" två timmar så kag brukar programmera om hjärnan för att tänka positivt till mina få arbetstimmar.

Det var en fin dag min dotter fick igår och hon var mycket nöjd med den. Lite trött på när hennes mamma tjatade om "för 14 år sedan vid denna tid...." Men vi hade en mysig idag tillsammans och jag hade syrran här hela dagen och det var otroligt roligt.

Ha en skön söndag - det ska jag ha efter mitt arbetspass.

3 kommentarer:

Sara sa...

Ha en fin söndag min vän! Det lät härligt med ljusparty :-)

Kram!

Tina sa...

Hej vännen!!
Ja, ibland får jag jobba hårt för att ändra de negativa jobbiga tankarna till det positiva .. men det går =)
Va skönt att det blev en lyckad födelsedag för din dotter. Fniss.. ja, nog tycker de nog att vi är bra jobbiga ibland.. fniss...
Å, ljus är underbart! Jag älskar ljus. Älskar ljuspartyn.. synd bara att de är så dyra.. men brukar köpa av en vän som säljer... underbara!!
Ha en fin Måndag!!
Kram Tina

Lillis Pyssel sa...

Åh, skriver du på en bok! Vad spännande! Det gör jag med, och mitt mål är för tillfället att skriva en trilogi. Jag går skrivarlinjen för kvinnor på Bollnäs folkhögskola i Hälsingland, och avslutar den ettåriga utbildningen i Maj, för att förhoppningsvis få fortsätta ett år till på en fortsättningskurs på samma skola. Jag trivs så himla bra där och känner att jag utvecklat mitt skrivande jättemycket. Vad handlar boken du skriver om?
Kram Linda