VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 20 februari 2010

Min lifestory

Nu är den påbörjad. 4 sidor än så länge. Jag får "bara" 30 minuter på mig så den får inte bli så lång. Det är inte jobbigt att skriva, men det kanske blir det så småningom. Det är rätt skönt att skriva ner alla tankar kring supandet och allt som hände på grund av det. Det svåraste att acceptera är faktiskt inte att far drack utan det är min mammas humör. Hon var ALLTID arg. ALLTID. ALLTID. Kramarna och tryggheten stod far för och det är kanske därför det är så svårt just nu när han väljer spriten. Mamma skiter jag i känns det som. Det gör jag ju inte, men hon har inte visat någon kärlek innan så varför börja när jag är 40? MEN, det har far gjort och det är sorgligt att han inte väljer oss nu.

Nu är det städning som gäller innan promenaden med hundarna till syrran närmar sig.

Trevlig eftermidag - det ska jag ha


3 kommentarer:

Uffematten sa...

Måste vara fruktansvärt jobbigt för er!

Varm kram i snöyran!

Tina sa...

Hej vännen!!
Jag håller med dig. Sorg & ilske arbetet kan på börja sin läkning när jag kan sätta ord på känslorna!!
Jag tycker..som du redan vet .. att du är oerhört stark & allt kommer att gå bra för dig!! Känner jag i hela kroppen.
Ha så mysigt med din syster vännen!
Kram Tina

Maria sa...

Längtar efter att få läsa ditt verk. Jag tror det kommer bli en bestseller :)
Kram