VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 14 februari 2010

2010:45 - utmaning - förälskelse

Hon gick emot honom och det pirrade så gott i magen när hon tittade på honom. Var han verkligen hennes? Ja, det var han och hon var otroligt glad och lycklig över det. Han gav henne en kram som sa mer än alla ord som hon väntat på sedan de träffades sist.

Hon hade inte haft möjlighet att prata med honom under den senaste veckan eftersom hon varit borta på grund av sitt jobb.

När de släppte varandra tog han hennes hand och de gick mot hans bil. När de närmade sig bilen såg hon att han hade fäst rosor i vindrutetorkaren, precis som för tio år sedan när vi träffades för andra gången. Hon log mot honom och han log tillbaka. Han kramade hennes hand och gav henne en puss. Hon tog bort rosorna från vindrutetorkana och sa:
-Du är bäst, älskar dig lika mycket idag som för tio år sedan när vi träffades.
-Är det inte underbart, vännen? Att vi båda två kan vara så oerhört förälskade fortfarande, tänk att vi kunde hitta rätt till slut.5 kommentarer:

Thessan sa...

Tittar förbi med en kram på alla hjärtans dag!

razaha sa...

KÄRLEK!!!

Tina sa...

☆♥*.¸☆.*´♥`•.¸☆
Om inte detta är kärlek... vad är det då???
Snyft... så romantiskt..
Varm alla hjärtans dag kram till dig vännen!!
Tina

Charlotta sa...

Romantiskt :)

Y sa...

Lyckliga dom! :)