VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 22 februari 2010

Tandläkarbesöket är överstökatRädslan var enorm och tårarna flödade i tandläkarstolen, men med den underbara personal gick allting mycket bra. Nu är det lite tjockt i munnen, men jag ska nog överleva denna dagen med.

Jag ska ta det lugnt ett tag sen ska jag plugga tänkte jag. Jag hoppas att det inte gör mer ont när bedövningen släpper.

Ha en skön måndag - det ska jag ha när allting släppt inom mig.

2 kommentarer:

Uffematten sa...

Vilken början på veckan! Hoppas du inte får ont när bedövningen släpper! Är också vansinnigt skeptiskt inställd till detta med tandläkare, men det är ju tvunget att göras ibland...

Kramen!!!

Sara sa...

Så otroligt skönt att det gick så bra! Vilken lättnad!
Ha en underbar kväll fina du.

Stor kram