VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 17 februari 2010

Tillbaka i verkligheten och skrivkramp

Då är jag hemma igen till allt vad det innebär. Tvätt, renovering, städning och allt annat som finns i ett hem och familj. Nu ska jag sortera min packning och planera för dagen.

Jag kom på att jag "nog" fått skrivkramp när det gäller boken. Jag kommer ju ingenstans med den. Jag lider över detta och är faktiskt rätt ledsen över det. Men jag tror att det är rätt normalt. Eller?

Ha en skön onsdag - det ska jag ha med mitt tredje besök på Vändpunkten

4 kommentarer:

Tina sa...

Tjineling fina vän!!
Ja, jag tror att det är ganska normalt att köra fast mellan varven. Jag ser bara till mitt bloggande.. ibalnd kommer det perioder där orden bara är borta.. finns inget att skriva.. eller finns det MYCKET att skriva, men hittar ej insperation att sätta ord på det.

Tack fina du för att du hörde av dig!!! Vet du att det gjorde att jag känner mig glad igen =) Tack vare ditt sms!!! Tack!!!!
Kram

Pysselkiisen sa...

Helt normalt vännen! Tänk inte på det så kommer det att lossna av sig självt :D

Hade min första praktikdag idag, superkul men jag är helt slut :)

Saknar fortfarande mått på lillpojken, så smsa gärna det när du har tid och möjlighet att mäta.

Sköt om dig, kramar

Sara sa...

Hoppas att allt gått bra idag min fina vän!

Kram!

rklint sa...

Ser att du skriver en bok. Jag håller också på med det, eller jag har en himla massa material och idéer, men inte börjar skriva det som en bok än. Undrar om du har några smaskiga tips och så? Ha en bra helg! :)