VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 9 februari 2010

Klar med arbetet, men fortfarande lite seg

inte så särskilt seg, men lite. Det känns oerhört bra att jag fårr ordning på det som skulle göras idag. Det har blivit lite studier oxå och tankarna används till att förbereda resan på torsdag och vad som ska med. Det mesta handlar om vad jag ska skriva om så det är inte så svårt att få med sig sakerna. Allt är ju roligt att pyssla med.

Ha en fortsatt bra dag - det ska jag ha som ska avslutas med ett danspass ikväll.

1 kommentar:

Sara sa...

Härligt att du är nöjd med dagens arbete!

Önskar dig en härlig kväll!

Varm kram