VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 21 februari 2010

Arbete i snö och blåst

står det på schemat idag.
Det tar emot kan ni tro, men jag ska snart ge mig ut så att jag snart är hemma igen i värmen.

Resten av dagen ska jag ta hand om mig, mina döttrar och m in ångest, för i morgon är det nämligen dags för det hemska - dra ut min visdomstand. Den som skulle varit ute för länge sen, men tandläkaren valde vård av barn före mig. Så, i morgon bitti är det dags för lite droger och sedan lägger jag mig i stolen hos honom.

Men det är i morgon, nu ska jag försöka fixa till en frukost fast jag inte har bacon hemma. Min fantastiska frukost med ägg och bacon kan inte bli till hemma - det får nog bli lite tiggande hos syrran idag igen ;)

Ha en skön söndag - jag ska försöka efter arbetet.

3 kommentarer:

Tina sa...

Hej vännen!!
Stackare!! INGET KUL att gå till tandläkaren!! Brrr... jag ska tänka på dig xtra mycket imorron & jag finns med dig i tanke & hjärta!!!
Ha en fin dag efter snön & blåsten!!!
Kram Tina

Anonym sa...

Usch då!!!
Tannamgaran är inget kul! Har haft tannavärk hela helgen, men jag tar Alvedon o låtsas som om jag bara inbillar mig!!! Och jag hoppas att den beror på en förkylning som ligger o lurar. Brukar få tannavärk då!!!

Läste ditt inlägg igår, men skrev ingen kommentar.. Mailar dig istället på ansiktsboken..

Ha en bra dag!!
kramkalas
Chrissie

Sara sa...

Åh, din stackare! Du ska se att det kommer gå bra.
Jag ska tänka på dig och hålla tummarna, hårt!

Varm kram fina du