VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 21 februari 2010

Njuter inomhus

och känner mig stolt över att ha pulsat rundor i snödjupet på 30 cm för att arbeta i ungefär två timmar, så dagens gympapass är avklarat.
Jag borde plugga lite nu och ska väl försöka göra det när inlägget är klart.

Det jag behöver plugga med är nätkursen Skriva på nätet. Jag tycker att det är jättesvårt. Men om jag bara tar tag i det kanske det lättar lite.

Kvällen ska avnjutas i soffan och sedan drogar jag mig så jag kan sova inför tandläkaren i morgon. Jag har målat upp världens hemskaste bild av morgondagen så allting blir bara bättre än min bild. Det känns lite lättare då.

Ha en skön eftermiddag - det ska jag ha

Inga kommentarer: