VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 26 februari 2010

Äntligen fredag


Idag njuter jag lite mer av mitt underbara te. Gårdagen var tung, mycket tung och jag gjorde inte mycket kan jag säga. Det är mycket svårt för mig att känna mig nöjd med något när jag inte presterar, men denna hemska känsla av att hela tiden behöva prestera hoppas jag försvinner snart. Något positivt med detta är att jag inte pressar mig att prestera när jag inte orkar. Det har jag lärt mig under min utbrändhet att det är något jag inte ska göra. Med de tankarna tycker jag att jag har kommit en bit på vägen, även om jag inte är nöjd med det jag gör(inte gör).

Idag ska jag plugga under hela förmiddagen och sedan står det städning med döttrarna på schemat. Vi har nämligen en som det ska hurras för i morgon. 14 år blir den "lilla" damen och hon är klok kan ni tro. Så klok så till och med mor ska vara tyst eftersom jag inte förstår hur klok hon är)Jag ska inte skriva så mycket om henne idag, det blir en fin hyllning till henne i morgon istället.


När städningen är klar ska jag bara sitt i min fåtölj resten av dagen. Och virka. Och njuta. Och vänta på mitt underbara dansprogram.

Ha en underbar fredag - det känner jag att jag kommer att få.

2 kommentarer:

Tina sa...

Hej hopp vännen!!
Grattis från mig till dottern =)
Ja, du har kommit långt på denna lilla tid jag varit med. Du har klarat det svåraste.. att erkänna för sig själv. Det är det största & kanske viktigaste steget & det har du ju gjort!!!
Önskar dig en trevlig Fredag med städning, plugg & mys!!
Va rädd om dig!
Kram Tina

Sara sa...

Du gör en fantastisk resa som du har nytta av både nu och senare!
En härlig dag önskar jag dig!

Kram!