VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 20 februari 2010

Tur jag har en syster


som tar hand om mig precis som hon gjorde när vi var i tonåren.Jag ringer och frågar om jag får komma och äta och hon säger aldrig nej. I natt har jag sovit hos henne och hennes barn är så glada när deras moster sitter i soffan och virkar. Deras pappa ska på herrmiddag i dag så jag ska dit igen!!! ikväll för att äta middag där.(igen)

När vi var i tonåren började hon låta mig få följa med henne ut på disco när jag var 12 och hon var 14. Det är inte så vanligt tror jag, men som vuxen har jag funderat mycket på det och jag tror att hon helt enkelt tog hand om mig på grund av att vår pappa var full och mamma arg. Sedan dess har hon alltid låtit mig följa med och hon har alltid framhävt mig som en otroligt fin syster. Det är synd bara att jag inte kunde förvalta det som jag borde för några år sedan. Men det har vi reparerat och vi är båda fyllda av tacksamhet för att vi har varandra. Och eftersom vi bara har varandra och inga föräldrar är vi väldigt tighta som ni säkert kan förstå.

Idag ska jag börja skriva min lifestory, jag ska bara koppla av lite framför datorn och se till att mina ungdomar och hundar har det bra.

Det har kommit "lite" snö i natt och vi bor utmed en lite större väg så jag kom inte in med bilen på gården för snövallen. Jag fick börja med att skotta för att få in bilen på gården. Mina underbara barn sa att de skulle hjälpa mig att skotta. Maken är på en fin båt och har det gott i sin fina hytt. Men det är han värd efter allt han står ut med mig och vår renovering. Fast han kunde ju ha valt en helg där inte det behövdes skottas.

Ha en härlig lördag i det fantastiskt fina vita landskap - det ska jag ha

3 kommentarer:

Sara sa...

Härligt med en sådan syster! :)

Tack för dina ord hos mig, jag är tyvärr inne i en måste-överlevaperiod. Då värmer ord som dina gott!

Stor kram!

Tina sa...

Hej fina vän!!
Å, snyft.. jag blir så rörd av ditt inlägg!!! Ja, visst är det skönt att någon som man alltid kan lita på i alla väder!! Tycker det låter helt underbart att trots egna familjer så finns ni där för varandra & sover över & ta del av varandras liv.
Du är så fin Cattis!!!
Varm kram till dig!!!!
Tina

Thessan sa...

Ska jag ha, i all snö... =)