VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 19 februari 2010

Processen är igång

Det blev inget inlägg igår och knappt någon datortid alls. Jag har skrivit inlägg i bloggen varje dag i över ett års tid, så när jag kom på det igår kväll kändes det lite konstigt.

Jag mår inte så bra, processen är igång inom mig. Den som Vändpunkten satt igång. Jobbigt och ledsamt. Jag känner mig otroligt ledsen och nedstämd. Jag ska berätta min lifestory nästa vecka och den har säkert oxå satt igång en massa tankar inom mig.

Jag är glad att jag har fina människor omkring mig för då vet jag att jag klarar detta.

Ha en skön fredag - jag ska göra vad jag kan för att få det.

8 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Ja, du klarar det Cattis, du har kommit superlångt!
Heja och kram,
Åsa

Robert W sa...

Ta hand om dig!
Kram
Robert

Pixi sa...

KLart det upprör,för det är mycket smärta kring det ,men det e bättre det än att vart likgiltig då hade det inte hjälpt alls...Du får försöka ha tillit till processen ,det kommer att gå bra ska du se o lätta en massa efteråt!kram kram=)

Cattis sa...

Tack snälla för era uppmuntrande ord. Jag vet att det blir bättre, men det är svårt att uppskatta det när det är tungt inombords....

Tina sa...

Hej fina vän!!
Jag vet hur det kan kännas.. deppade ihop totalt härrom dagen & då är det skönt att få skriva av sig & en & annan fin hälsning från bloggvänner mfl.

Jag tänker på dig & jag beundrar dig så mycket. Du klarar SÅÅ mycket trots ditt bagage!!

Vi är alla på väg i livets skola, men jag tror att du kommit bra mycket längre än många andra.
Fortsätt skina & stråla som du gör.
Du har en så enorm styrka inom dig.
Ibland behöver vi den där dunsen för att kunna läkas & jag tror det är just det du & jag gör just nu.. läker gamla infekterade sår!!
Varm kram till dig fina du!!!
Tina

foxy sa...

Lycka till,man måste klämma ut varet för att såret ska få en fin läkyta!

Sara sa...

Styrkekram till dig finaste Cattis.

Thessan sa...

Tittar förbi å hoppas du får en bra helg i all snö =)