VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 3 februari 2010

Snö,snö,snö


Dagisbarnen och fröknarna älskar detta väder. Och jag måste erkänna så även jag. Jag gillar inte att det snöar och blåser med jämna mellanrum OM jag ska ut och jobba eller köra, men om jag får sitta inne gör det mig inget.

Jag vill inte tänka på hur jag skulle mått om det varit grått ute istället för detta ljusa fina landskap som möter mig varje dag jag går ut. Det känns så lätt och glatt inombórsds och det har det gjort hela hösten och det är så längesedan jag hade en sådan höst och vinter att jag är så glad över detta mående. Detta ljus hjälper mig i mitt liv, verkligen hjälper mig.
Nu ska jag köra och hämta mina fina tapeter och sen påbörja min resa i Vändpunkten.

Ha en härlig onsdag - det ska jag se till att jag får

3 kommentarer:

Sara sa...

Lycka till ikväll!

Kram!

Uffematten sa...

Visst är det fint med snö, men att skotta är väl sisådär "inte kul"...

Ha det gott!
Kram!!!

Tina sa...

Hej vännen!!
Å, vad jag håller med dig!! Hellre snö i mängder, än grått & blask!!!
Lycka till med tapetseringen!!
Kram Tina