VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 1 februari 2010

Skola igen


Idag på förmiddagen ska jag till högskolan och lyssna på föreläsning om de undersökningar som ska göras inför examensarbetet. Det är ingenting som är oblogatoriskt, men jag tror att allt jag går och lyssnar på kan hjälpa mig i denna process. Som ni vet är jag oerhört nervös inför denna gigantiska uppgift.

Jag har motstånd inom mig att köra till skolan för jag har mitt arbete att göra direkt efter skolan och det är så jobbigt att veta att jag måste ut i kylan sen ett par timmar. Jag vet att det kommer att gå bra, men det är nu på morgonen (och hela dagen igår) motsåndet finns.

Ha en underbar måndag - det ska jag se till att få efter att mitt arbete är avklarat

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du kommer att fixa allt Cattis!! Det är jag övertygad om!!

Har varit som du o gått o oroat mig för saker som ska göras.
Men jag lärde mig att inte tänka så mycket, utan bara göra det! Bättre att lägga energin på det som ska göras än ha dåliga tankar om det!
Tala om för dig själv att "Det här fixar jag", så gör du det!
Tänker du att det inte ska gå vägen, så är tyvärr risken stor att det inte gör det!
Skickar över ett helt lass med POSITIVA TANKAR!!!!
Kramkalas
CH

Tina sa...

Hej vännen!!
Det kommer att gå sketa bra =))
Du är så flitig så hälften hade varit nog =))
Beundrar dig ska du veta!!
Mitt pluggande går ju sådär, kan jag säga.. få allt sätta fart nu känner jag...fniss...

Lycka till idag!!
Varmaste Kram till dig från mig<3

Sara sa...

You can do it!
Ha en härlig dag!

Många kramar