VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 8 februari 2010

Ny vecka, nya skrivna ord i massor

Det är en ny vecka och den började inte särskilt bra eftersom natten inte gick som jag tänkt. Jag har sovit dåligt i natt men det blir väl en bättre natt den som kommer då istället(förhoppningsvis).

Idag är det lite arbete som gäller och sedan besök hos en kompis på Österlen. Dagen avslutas med ett OA(Overeaters Anonymous)möte.

Veckan som kommer ska användas till att skriva,skriva,skriva. Jag åker till "min"stuga i Finnböle på torsdag ensam!!! med mina hundar. Det ger mig 4 hela dagar i tystnaden och ensamhet. Gissa om jag kan skriva mycket. På min bok och på min uppsats.Det kommer säkert till att kännas oerhört bra när dessa dagarna är över, att jag har fått komma igång ordentligt med min uppsats.

Det är en lång väg till "min" stuga, 70 mil, och många tycker säkert att jag inte är riktigt klok, men jag är som jag är och gör det jag vill, känner för och framför allt behöver. Det är så skönt att kunna tänka på mig själv och inte vara medberoende till alla omkring mig som jag har varit. Jag är inte oumbärlig, de kan klara sig utan mig. Huset faller inte samman om jag inte är hemma. Alla dessa tankar om att jag måste vara hemma och styra upp allting är borta. Det var förr jag var sån, och det är otroligt skönt att verkligen kunna göra det som JAG behöver just nu.

Jag önskar alla er fina därute en underbar måndag och en underbar vecka som ni har framför er - det ska jag se till att jag får.

1 kommentar:

Tina sa...

Hej gumman!!!
Inte är du tokig inte!! Du är SMART & prioriterar HELT RÄTT!!! Tycker det låter som en utmärkt ide att åka till stugan! Där får du vara i din stillhet & dina nära & kära kan leva som de brukar utan att vara rädda för att störa dig!!!
Bara du kör försiktigt! Minns inte riktigt vad du skrev för en tid sen.. om när du ev hade vägarna förbi???

Har inte heller sovit inatt.. slummrat mellan 05 & 06, men annars har jag bara legat där. Kan inte säga att det varit jobbigt, för jag mediterade mycket & va totalt avslappnad. Så jag känner mig inte det minsta trött...ÄN =))
Men kommer säkert sen. Ska jobba mellan 9 - 14 idag & sen hem.. då kommer nog tröttheten!!
Ha en underbar dag min finaste av vän!!
Kram Tina