VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 23 februari 2010

Ny arbetsdag - nytt gympapass

Det är vad det blir idag när jag ska arbeta. Plufsa runt snön ä flera timmar gör att kroppen blir lagom trött idag.

Gårdagen gick bra, fast jag var lite "borta" av medicinerna, men jag klarade av att både plugga och skriva på lifestoryn. Nu är jag igång med båda två småkurserna som jag läser så det börjar lätta inombords nu. Efter arbetsdagen idag ska jag börja läsa in mig på litteraturen till mitt examensarbete tänkte jag.

Nu är mina ägg slut så idag blir ännu en dag då jag får tigga mig till frukost hos syrran. När jag inte orkar åka och handla så bjuder hon mig på mat så ofta jag vill. Tacksamheten flödar för det kan ni tro.

Nu är det dags att packa arbetsbilen och köra iväg till jobbet och frukost hos syrran.

Ha en härlig tisdag - det ska jag ha fast jag ska jobba hela dagen.

3 kommentarer:

Tina sa...

Du får ha en fin dag vännen!!
Va rädd om dig!
Kram Tina

Thessan sa...

adoption?

Sara sa...

Hoppas din dag är härlig vännen! Unna dig en god bok eller film ikväll efter dagens jobb, det förtjänar du.

Tack för dina ord hos mig, nu är beslutet äntligen fattat... Nu ska jag bara fatta mod...

KRAM!