VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 26 februari 2010

Underbara eftermiddag


Städningen är snart klar och jag har faktiskt skrattat så tårarna rann. Åt mig själv!! japp, sån är jag när jag mår bra. Och det gör jag nu.
Jag hade fått ett meddelande på facebook från en tjej som skrev att vi känt varandra en gång i tiden. Det tog några minuter innan jag kopplade vem hon var, men när jag gjorde det Ahhhade jag och döttrarna ville veta vad det var, då sa jag: "jag har fått meddelande från en tjej som jag var mycket tillsammans med....skratt, skratt... på mellanstadiet..." sedan när jag sagt det förstod jag hur det lät och skrattet och tårarna de kom. Det är faktiskt 30 år sedan jag gick på mellanstadiet, så därför lät det så roligt när jag med värme sa att det var en fin kompis som jag fått meddelandet från. Det var roligt och härligt att få skratta så tårarna rann, och jag känner mig jätteglad över att hon har hittat mig och skickat ett meddelande. Hon hade även läst lite på min blogg, så hon vet mer om mig än vad jag vet om henne, än så länge.

Ha en härlig kväll, det ska jag ha i fåtöljen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt när gamla kompisar hittar en, bara sådär!!!
Underbart att du mår bra o har skrattat..
Ett skratt förlänger livet!!!!
Kramkalas
CH