VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 11 februari 2010

Framme i Finnböle

Jag satte mig bakom ratten 5 i morse så nu är jag "rätt" trött.Vägen hit var en alldeles fantastisk resa. Solen sken nästan hela tiden och all snö som låg överallt gjorde allting så sagolikt.

Detta är taget vid Vättern.

Denna lilla julgransodling tog jag när jag nästan var framme. Jag tror att jag körde lite fel,fast jag körde efter en navigator, det var så många småvägar helt plötsligt. Denna fina vy såg jag då och stannade jag för att ta denna fina bild.


Gårdagen var fantastisk och jag känner mig så glad och lycklig. Jag hoppas dessa dagar ska ge mig det jag vill. Jag vill komma igång med skolans alla texter som ska produceras. Men i tystnaden och ensamheten är allt möjligt, eller hur?

Ha en skön torsdag - det ska jag ha tillsammans med tystnaden och hundarna.

4 kommentarer:

Sara sa...

Det låter härligt!

Kram!

Tina sa...

Hej min fina vän!!!
Va härligt det låter & vilka underbara bilder du tagit!!
Nu ska du njuta av ditt eget & hundarnas sällskap & bara gå in i dig själv. Finna den ron som vi alla bär på, men ibland glömmer bort.
Jag tänker på dig!!
Du skrev om Tisdag & frågade hur jag jobbar... jag jobbar 14-18 då.
Kommer inte riktigt ihåg vilken tid du skrev att du paserar Ljungby, men vi kan ju höras =))

Va nu rädd om dig & ha det så skönt!!
Kram Tina

Thessan sa...

Ny Amis tävling finns på min blogg!

Annette sa...

Vilka otroligt fina bilder!