VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 24 februari 2010

Idag ska lifestoryn berättas

och det ska bli skönt att få det gjort men samtidigt lite nervöst för hur jag reagerar. Det är ju mycket i storyn som ingen annan vet och därför blir det jobbigt att öppna mig för denna grupp på 11 personer. Men jag tror att det blir en lättnad när det är gjort. Jag har redan märkt den röda tråden genom hela berättelsen och det är saknaden efter en mamma. En mammas kärlek. Den fanns helt enkelt inte av någon anledning. Sorgligt med sant. Det ska bli intressant att se hur jag reagerar när jag läser detta högt.

Jag ska till syrran och äta frukost(igen!!!). Idag är det äggen som är slut i mitt kylskåp. Får se vad jag hittar på i morgon för att få komma dit och snylta lite. Sen ska jag putsa på lifestoryn så att jag blir nöjd med det språkliga.Gårdagen gick faktiskt bra fast det var ett tufft arbetspass att traska runt i djupsnö för att kunna utföra arbetet. Men jag orkade ändå dansa på friskis igår kväll. Det är helt underbart att dansa och jag träffar så mycket roliga människor.

Jag önskar er en fin dag i det vita landskapet - och jag ska sitta inne och njuta och känna tacksamhet över att få må bra.

3 kommentarer:

Pixi sa...

Det kommer säkert att gå fintfint ska du se ,kraaam=)

Tina sa...

Godmorron vännen!!
Å, det kommer att gå så bra!! Du kommer säkert att känna dig såå mycket lättare & lyckligare efter!!
Tycker du är stark!!!
Lycka till & hälsa din syster att hon är ju bästa systern..fniss.. som bjuder på frukost..jag kanske dyker upp jag oxå..fniss..
Ha en fin dag vännen!
Kram Tina

Uffematten sa...

Håller både tummar och tår för dig idag!!!

Jättekramen!!!