VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 16 februari 2010

Hemma igen

Jag är hemma igen efter 8 timmars körning på tre timmars nattsömn. Inte bra. Maken är lite arg på mig för att jag och gaspedalen var lite för goda vänner idag. Men jag är hemma och hel igen. Det ska bli skönt att krypa ner i min egen säng i natt, men jag längtar redan tills nästa resa till Finnböle. Den är inplanerad i april.


Ha en skön kväll - det ska jag ha när jag ska sova.

1 kommentar:

Tina sa...

ÅÅÅååååå, då kanske det kan bli en trätt i april då??
Jag retar ihjäl mig att jag missade dig igår. Jag har tänkt på det så mycket & jag är så ledsen att jag missade dig =(
Hade en ren skit dag igår.. känner av den även idag, så det hade varit så toppen att få träffa dig..snyft..
Men kanske vi kan få till det i April..hoppas =)
Va skönt att du är hel & hemma vännen!!!
Hoppas du fått sova riktigt gott!!!
Kram Tina