VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 5 februari 2010

Räslan borta

Planeringen sprack. Tandläkaren är hemma för vård av barn. Nu kna jag njuta av livet tills den 22 februari då tanden ska ut.

Vad ska jag då hitta på idag? Dagen var planerad för ångest och smärta, och nu är det borta. Jag ska nog gå på bio med systerdotter. Ska kolla om det finns biljetter kvar.

Ha en underbar dag - det ska jag verkligen ha


2 kommentarer:

Uffematten sa...

Kikar in och önskar dig en trevlig helg!
Kramen!!!

Thessan sa...

Tack! Har länkat till uppsatsen på min blogg, du får gärna titta på hur den är uppbyggd. En noggran metod/ metodredovisning är nycklen till mycket.