VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.








Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.



Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 3 februari 2009

skönt att vara inne idag

Snyggaste kaklet i Skåne? Årsmodell -69. Lika fin årgång som mig. Så har jag det i mitt kök just nu, men som sagt, det ska vara renoverat och klart till min 40-årsdag i april





Ugnen har vi fint placerad i storarummet på en byrå.... Jag är faktiskt lycklig över att jag har en ugn för jag var utan ugn i ett år när den andra var paj. Allt ordnar sig eller hur??


Här kommer en visning av alla mina teer. Jag funderar på om jag någonsin ska kunna dricka upp teerna innan jag köper nya hela tiden. Svaret blir alltid detsamma NEJ!




Detta goda är för gott. Denna dotter praoar hos en frisör och kan sova lite längre än när hon går i skolan. Lite bus med hundarna hann hon med imorse också.



Det andra goda är här. Hon var på topp i går kväll, hon hördes i hela huset när hon stod i andra delen av huset och pratade engelska med sig själv. aJag hade gått från henne, men hon pratade i badrummet med spegeln i 10 minuter på engelska. Käck tös det...



Nu har jag gått igenom boken de sista sidorna och som min coach säger känns de lite ogenomarbetade. Jag ville nog bara ha de klara. Nu ska boken vila i 2 dagar för jag ska plugga och städa huset. Vi ska ha värderingsmannen här på torsdag och då måste jag få upp värdet på huset med att putsa kaklet i köket;-) eller. Ni ska få följa mitt kök. Det ska bli spännande faktiskt. Min make jobbar med marmor och granit och vi var i Italien i somras och valde granit till köket. Han ska själv göra köksbänkarna och han är "RÄTT" duktig....

Ha en bra eftermiddag och jag hoppas att ni inte blåser bort.

Cattis

4 kommentarer:

Hilda sa...

åH! kaklet är väl senaste modet!!! :)

Cattis sa...

ja, det är en lika vacker 40åring sommig;-)

Sofie B-C sa...

Fina och roliga bilder -samt väldigt visa ord i chans-inlägget, strax innan. Berättarjaget fångar precis hur det är när man liksom går med en hunger som kanske främst har sitt ursprung ngn annanstans. Inte lätt. Men inlägget har också ett hoppfullt "nu,jäklar anamma" över sig! Bra!//Sofie

kulli sa...

Åh det där kaklet hade jag velat ha!