VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 19 februari 2009

Utmaning 50 - SKAVSÅR

När barnen var små hade jag skavsår i öronen alltid, kändes det som. Nu när jag mår bättre och har tagit hand om mig själv under några år klarar jag av att umgås med barn under flera timmar utan att få skavsår i öronen. Då drar jag slutsatsen av att det inte har med barnen att göra utan mitt mående.

Jag var aldrig riktigt lycklig när jag hade barnen små, jag har alltid älskat dem villkorslöst, men jag har också alltid haft en oro inom mig som jag inte blev av med förrän jag hittade till 12-stegsprogrammen.

Dessa hemska skavsår som jag fick i öronen när barnen var små yttrade sig så att när dagen närmade sig sitt slut ville jag bara att de skulle komma i säng för jag var så trött. Jag ville vila öronen så att de fick läka lite. Jag var mycket ensam med barnen och jag ville bara ha tystnaden som kom när de små grynen sov. När den kom fick jag lite tid att läka skavsåren i öronen för att återigen bli såriga när de små älsklingarna vaknade tidigt nästa dag. Men kärleken fanns därför dem och det gör mig gott att ALDRIG få några sår i öronen idag, vad de än gör.

Finns det några irritationsmoment som är värre än dem vi inte kan beklaga oss över? - MARKIS DE CUSTINE

Ha en bra dag

Cattis

2 kommentarer:

liselotte sa...

Skavsår kan verkligen sätta sig på många platser hos oss. Intresannt ingångsvinkel

Margareta sa...

Vad härligt att du fått osårbara öron så att du kan njuta av dina tonåringar!