VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 11 februari 2009

Skrivandet

God morgon,

Två koppar te är uppdruckna och tävlingsbidraget är skrivet till januaris tävling i skrivpuff. Jag har även börjat med morgonsidor after Julia Camerons förslag från hennes kreativitetsböcker. Jag har nämligen varit vaken sedan 4.18 och DÅ hinner man skriva mycket på morgonen om inte kroppen vill sova mer. Jag har förstört min sömn när jag varit sjukskriven genom att vila varje dag och till slut sov jag varken dag eller natt. Sedan ett år tillbaka har jag inte vilat alls på dagarna, men emellanåt trillar jag dit igen och de senaste dagarna har jag legat lite på soffan varje dag och ändå lagt mig tidigt. Det gick tills idag, men nu är det slut med vila på dagarna igen(för denna gång). Det blir tråkigt i längden att vakna vid 4.

Jag har fått ur mig 4 sidor i en anteckningsbok. Julia Cameron säger att man ska skriva 3 sidor, men min anteckningsbok är inte A4 därför skrev jag 4 sidor. Hur härligt som helst. Ingen ska läsa det efteråt, inte ens jag. Det är bara sidor som ska öka kreativiteten för mig och det kändes fantastiskt.

Nu ska jag väcka maken och sedan iväg med lilla dottern till skuhuset. Min utmaning kommer senare och även lite bilder från ett blåsigt och snöigt Skåneland.

Tiden är ingen linje, utan en rad nu-punktet
- TAISEN DESHIMARU

Ha en bra dag

Cattis

1 kommentar:

skimmer sa...

Hej
blev nyfiken på morronsidor. kan du inte berätta mer vad hon säger?