VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 1 februari 2009

god natt

Nu har jag gått igenom boken ytterligare några sidor, men det är rätt jobbigt att börja med det på kvällen när jag är trött. I morgon ska jag börja med det direkt på morgonen tänkte jag.Jag måste i och för sig plugga oxå, men det hinner jag säkert det oxå.

Helt plötsligt är jag inte ett dugg nöjd med vad jag skriver och har skrivit i boken, men jag inbillar mig att det är naturligt att känna så precis innan jag ska skicka texten till min coach.Det ska jag göra på torsdag kväll, tänkte jag.

Jag är helt slut och jag är fruktansvärt avundsjuk på min syster som kan gå och lägga sig när hon är trött och somna då!! låter rätt naturligt kanske, men tyvärr fungerar inte min kropp på det viset. Jag måste snällt vänta tills klockan är i alla fall halv 10. Det kan vara rätt jobbigt om man är helt slut klockan 6, som jag har varit idag.

Nu är klockan 21 och jag kan närma mig mitt sovrum och sängen tänkte jag. Borsta bissingarna och läsa några rader i en bra bok, så är klockan snart halv 10.

puss och god natt

Cattis

Inga kommentarer: