VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 9 februari 2009

Boken är skickad

Hej,

Nu har jag mailat iväg boken till min coach. 88 sidor blev det innan jag var klar. Jag har mycket kvar som jag vill få med i den delen jag redan har skrivit, men det hann jag inte få med nu. Det känns mycket bra att jag fått iväg den nu.

I morgon blir det studier för hela slanten och sedan skriver jag på boken igen på onsdag.

Ha en bra kväll

Cattis

3 kommentarer:

skimmer sa...

Grattis till bokskickningen!!!! 88 sidor... woaw, Imponerad tjejen!!

Cattis sa...

Tack, det hade kunnat vara fler sidor, men jag orkar inte med allting som jag vill.Jag har mer inom mig så det kommer att vara många fler sidor när jag åker om 2,5 vecka.

Jag är glad för varje rad jag skriver och läääängtar till London

Cattis

Anneli sa...

Är så imponerad att du håller på att få ihop en bok. Drömmer också om en bok ibland.
//Anneli