VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 28 februari 2009

Nu reser jag till London

God morgon,

Klockan är snart halv 3 och jag dricker te och har min lilla morgonstund framför datorn. Den kan jag inte vara utan bara för att jag ska resa så tidigt idag. Äntligen är det dags att få komma dit. Dagarna har bara flygit förbi mig. Igår fyllde min "lilla" dotter tonåring och vi firade det hela dagen. Det var jobbigt att säga god natt till henne igår kväll, men det fick jag snällt göra ändå.


13åringen som tar emot gäster och presenter.Väskan är packad och jag ska bara lägga ner allting på sina platser.
Alla undrar varför jag går upp så tidigt, och jag svarar alltid, "Jag måste tänka". De skrattar såklart, men jag vill gå är ensam innan resan och fundera och tänka så allting är med och att jag känner mig trygg med resan. Jag mår alltid fruktansvärt psykiskt dåligt när jag reser, det spelar ingen roll om jag reser med familjen eller inte, det har blivit så sedan jag slutade med sprit och socker under mina reser. Det lättar efter några dagar. Det är jobbigt att veta innan att det ska bli jobbigt, men jag vet om det och tar detlugnt bara så löser det sig efter hand.

Nu ska jag äta frukost. Nästa gång jag skriver är jag i London.

Några gram praktik är värt lika mycket som ett ton teori. - FRIEDRICH ENGELS

Ha det bra

Cattis

Inga kommentarer: