VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 18 maj 2010

Sängen nästa

Klockan stod på 5.02 när jag gick upp idag för att skriva lite till. Sömnen inatt blev 6 timmar. Igår vaknade jag 4.15, så kroppen är trött och gissa hur trött hjärnan är?

Otroligt trött. Så nu kryper jag ner i sänge en stund och vilar lite innan jag ska ut i solen och jobba två timmar.

Jag har alltså skickat in mitt råmanus alldeles precis. 38 sidors läsning blir det nu för min handledare + en tjej som ska guida mig till en bättre uppsats.
Nu är jag värd vila och framför allt min hjärna är värd hur mycket som helst som klarar detta. Tänk vad jag har skött mig bra de senaste 7 åren sedan jag fick diagnosen
Utmattningsdepression.

Då hade jag minnesluckor, koncentrationssvårigheter och ingen kraft att lyfta på locket på soptunnan för att lägga hundarnas bajspåse i. Jag slängde dem bredvid istället. Jag tog påste istället för löste för det sparade mig ett moment(att öppna locket på burken för att sen lägga lössteet i en sil).Detta orkade jag inte för 7 år sedan. Jag har tänkt på denna tid många gånger under våren som jag skrivit detta arbete och jag vill bara säga - Det känns fantastiskt bra att ha kommit tillbaka till livet igen. Pigg, glad, nykter och sockerfri och såklart FYLLD med tacksamhet.

Ha nu en riktigt skön dag - jag ska vila, ut i solen och bara njuta av denna dag

3 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Det låter som om du vunnit en hård kamp. Härligt!
Kram!

Min plats i solen sa...

Hej Cattis!

Hittade hit till din fina blogg via en länk och hit kommer jag definitivt att återvända ofta. :) Eftersom jag själv har dundrat in i den berömda väggen för några år sedan och kommit ut på andra sidan,lite vingbruten men sååå mycket lyckligare och ödmjukare, känner jag igen mig i det du skriver. Är dessutom också pedagog. :)

Vad härligt med ditt skrivande! Lycka till! :)

ha en härlig tisdag och sköt om dig!
Kram Lotta

Nina sa...

Härlig känsla att ha kommit i mål. Grattis och hoppas du fick din välförtjänta sömn. :)
Kram