VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 22 maj 2010

Grattis till mig och maken

Jag skulle skriva och gratulera mig och maken på vår 5-åriga bröllopsdag idag, men jag tänkte att jag måste kolla så att det verkligen är 5 år. Det var det inte. Det var 6-årig bröllopsdag idag. Men, men sån är jag. Men jag vill ändå visa er där vi gifte oss för denna plats är magisk.

Den heter Knäbäckshusen och ligger nere på Österlen vid havet. Kapellet är en gammal fiskebod.


Så det var tur att vi gifte oss i hemlighet och bara hade en varsin kompis med familj med oss, eftersom det inte var plats till fler i kapellet. Min äldsta dotter som då var tio år spelade tvärflöjt för oss.

Allt var hemligt. Kompisarna fick reda på det i god tid, men barnen fick reda på det kl tio den dagen det var dags. Vi ville inte att de skulle bära på denna hemlighet under en lång tid, för vem vet vad som slinker ur en 8-åring.
Här på denna strand drack vi champange efter vigseln och tog fantastiska bilder. Jag ska se om jag har dem på en CD-skiva för då kommer det en bild av oss sen.

Tänk, allt talade emot detta förhållandet egentligen. Jag gick ju från ett förhållande till ett annat. Vissa sa att det bara var en transportsträcka för mig.

Han bodde 72 mil från mig vilket oxå var ett problem trodde många, men han var flyttbar, sa han. Sedan har han fått levt med en student som blev utbränd och med en matmissbrukare inte hade det lätt med kakor, godis m.m. Oddsen var inte så goda egentligen, men kärleken desto starkare från oss båda två. Kärleken är fortfarande lika stark efter 11 år och det är det som gör mig så lycklig, att jag till slut fick uppleva denna lyckan med en man. Lyckan som jag trott under alla år tidigare att jag helt enkelt inte var värd. Jag har en man som är stolt över mig och förmedlar det så fint till mig när jag som bäst behöver det. INGEN man jag tidigare varit tillsammans med har varit stolt över mig. Det är så otroligt skönt att äntligen få känna mig älskad av någon mer än av mina barn.Ett tag, innan jag träffade maken, trodde jag faktiskt inte att jag någonsin skulle få uppleva denna lyckan och tyckte jag lika gärna kunde försvinna, men tack och lov träffade jag maken som blev min absolut största kärlek jag haft/vill ha/behöver ha i mitt liv. TACK älskling för alltIdag ska Melvin gratuleras på sin 1-årsdag som är i morgon, men festen är idag. Denna lille goding som jag får träffa hur mycket jag vill, men tyvärr är det inte så ofta just nu när jag skriver, men annars brukar vi verkligen se till att umgås. Melivns mamma är nämligen min absolut bästaste vän sedan 11 år tillbaka. Jag har skrivit om henne tidigare, vi har känt varandra i elva år och har aldrig varit sura eller ovänner över någonting. Det känns oerhört roligt, tycker vi båda två. Vi brukar prata om det ibland och kommer fram till att det är ärligheten vi haft från början som gör att vi har så roligt och fantastiskt tillsamman.


SÅÅÅÅåååå, grattis till oss alla som fyller år eller firar årsdagar idag.


Ha en skön dag - det ska jag ha - de har lovat sol idag så jag väntar spänt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS PÅ ER DAG!!!
Önskar dig en kanonfin dag!
Kramkalas

Nina sa...

Tänk vad tiden går fort! I sommar är det 5 år sedan jag och min gubbe gifte oss.
Hoppas ni får en härlig, underbar, mysig dag idag som är ER!

Kramar i massor

Anneli Stålberg sa...

Du skriver så fantastiskt vackert om kärlek. Jag blir glad av att läsa om det och glad över att du får uppleva det. Grattis!