VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 29 maj 2010

Vilar fortfarande

Jag hoppas att ni alla får en fin helg. Själv går jag fortfarand omkring i mitt lilla rus av att bara vara, virka och låta hjärnan återhämta sig. Det går rätt bra, kan jag förmedla, även om det går långsamt.

Jag har två uppgifter kvar i de andra kurserna jag går och den ena har jag precis skrivit klart. En novell på 10 000 tecken skulle det vara och den är färdigredigerad nu så jag ska bara läsa igenom den en gång till innan den ska skickas på måndag. Den andra uppgiften ska en kompis hjälpa mig med idag för att den ska innehålla bilder och dyligt och jag har inte kraften att lära mig hur det ska fungera när det ska lämnas in så då tar jag en kompis till hjälp. Vilken tur att vännerna finns här för mig när jag behöver dem.

Jag har kontakt med några av de jag har varit på skrivarkurs tillsammans med i London och de inspirerar mig att fortsätta på min bok, när jag läser hur de jobbar med sina. Jag kommer snart igång igen med det projekten och målet är att de sista scenerna i boken ska skrivas i sommar.

Ett underbart mål att ha i sommar känns det som.

Ha en skön lördag - det ska jag ha2 kommentarer:

Nina sa...

Vad häftigt, virkar du? Det gjorde jag som ung, men övergav det för broderandet. Nu har jag tänkt börja virka igen, men jag tycks aldrig hitta någon tid. Tyckte jag läste någonstans här om att du har en virkblogg också? Vad heter den (om jag får se den förstås ...) :) Kanske hittar jag tillbaka inspirationen igen i sommar.

Kramkram

Tina sa...

Hej vännen.
Va härligt att du myser dig!! Det är du verkligen så värd!! Du har kämpat så bra & nu kan du ge dig själv en väl värd vila!!!

Grattis på morsdag fina du & ha en skön Söndag!!
Varm kram Tina