VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 23 maj 2010

Heldag med datorn och uppsatsen

Äntligen har jag en hel dag till mitt förfogande. Bara min dag. Telefonerna ska vara avstängda har jag bestämt. I morgon bitti ska jag nämligen skicka uppsatsen för sista gången till min handledare, så idag ska det verkligen hända saker med den. Det är min förhoppning i alla fall.

Det är alltid trögt att starta dagen med uppsatsen, jag försöker förhala det så länge det går. När jag väl börjar tänker jag "jag ska bara titta på denna sidan, jag ska bara kolla detta diagrammet, osv..." sen helt plötsligt är jag inne i arbetet och fokuserad till 100%. Jag vet att det fungerar när jag väl börjar, det är bara just att börja som inte fungerar som den ska. Virrig? Japp, det kan ni tro att jag är för tillfället. Därför måste ni ursäkta otydliga meningar eller bokstäver i texten här på bloggen som inte är där de ska vara. Allt är så för att jag är "lite" virrig.
Lite blommor och kärlek till alla ni som stöttar och uppmuntrar mig. Lite blommor och kärlek till familjen som låter mig vara när jag behöver vara ifred.

Tack alla
Ha en skön dag i solen - jag ska ha en finfin dag i källaren


3 kommentarer:

Pixi sa...

Du e så duktig!! Sj har jag svårt med disciplinen!! Önskat jag haft lite från dej !!hehe.Hoppas allt gick som du ville o önskar dej en fin söndag!"kram=)

Angélique Morgonöga sa...

Hej - kikade in och ser det hänt lite på något år som jag varit 'borta' ifrån skrivandet. Riktigt roligt att se hur det går för dig, du inspirerar verkligen till framsteg ! Lyckönskningar /Morgonöga

Tina sa...

Hej sötis!!
Du är så duktig & du fixar detta hur bra som helst!!
Lycka till & va rädd om dig.
Varm kram Tina