VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 6 maj 2010

Idag ska jag skriva hela dagen

I går var det ingen bra dag. Jag kände mig nere och hade ångest över min uppsats. Jag var oerhört trött och det var förhoppningsvis därför det kändes tungt. När jag är så trött mår jag dåligt över att jag inte orkar skriva så allting blir en ond cirkel. idag sitter jag i köket med tvn stängd och alla mina böcker bredvid mig. Jag hoppas att jag känner mig nöjd i eftermiddag då jag ska köra till svärmor och svärfar en stund. Eller rättare sagt jag vet att jag kommer att känna mig nöjd för jag mår mycket bättre idag än igår.


Det ligger lite, lite snö kvar här men det är inte mycket som ni kan se. Jag och hundarna njuter oerhört mycket när vi är ute på våra promenader. Det finns så mycket mer att lukta på här än hemma så hundarna älskar att vara här. Jag njuter av ensamheten, tystanden och att slippa alla vardagsbestyr som finns där hemma.

Här är "min" stuga idag. En helt underbar liten stuga som är perfekt för mig i dessa skrivande dagar som jag har framför mig. Jag mailade min handledare igår och ska få komma till honom på ett enskilt handledarsamtal på måndag och det känns bra. Då hoppas jag att alla jobbiga känslor försvinner efter det. Jag vet nämligen inte om uppsatsen är på rätt spår, om jag skriver rätt, eller om min litteratur är bra. Ingen säger något om det och jag behöver höra det för att orka skriva vidare. Tänk om jag får reda på 6 dagar innan den ska in att allt är tokigt. Då blir jag tokig.


Ha en härlig dag - det ska jag ha

2 kommentarer:

Anneli sa...

Det låter härligt. Jag ska också försöka skriva lite i dag.

Kram!

Thessan sa...

Ha en bra helg! Göra nåt kul?