VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 5 maj 2010

Fåglarna kvittrar och himlen är blå

Men jag tog bara med mig som sommarjacka och det är kallt ute. Jag ska ju bara ut med hundarna ibland så jag får väl jogga mig varm. Tystnaden här i stugan är underbar och jag vet att det kommer att bli fina dagar. Många dagar att skriva på. Bilder och tankar kommer senare.

Nu ska jag vara effektiv några dagar och skriva mycket och samla kraft så jag klarar de sista veckorna i skolan.

Ha en skön dag - det ska jag ha3 kommentarer:

Anonym sa...

Njut o va rädd om sig!!
Kramkalas

Nina sa...

Jag pluggar till vårdlärare eftersom jag är sjuksyrra i botten, men lessnade på sjukvården och bytte bana. :) Utbildningen är på 3 terminer och jag går min första nu, så jag blir klar nästa sommar. Eftersom jag har själva "ämneskunskapen" sedan tidigare så läser vi mest pedagogik och didaktik och så ska vi göra ett specialarbete sista terminen. Men jag har även 60 hp i engelska så ev ska jag läsa upp engelskan och kanske även svenska så jag har behörighet att undervisa i det också så smånigom. Just nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra när jag blir stor. ;)

Hoppas du har det skönt i stugan och att du känner att du orkar skriva lite.

Vad skriver du om i din bok förresten?

Kram

Anneli sa...

Det låter härligt lyxigt.
Ha det riktigt bra.

Kram!