VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 3 maj 2010

I morgon kör jag till ensamheten

och tystnaden i skogen med min älskade hundar. Så här såg stugan ut när jag lämnnade den sist. Undras hur den ser ut nu när jag kommer? Är all snö borta?


Jag hoppas himlen är lika blå när jag kommer dit denna gång som den är på bilden och då kommer kraften åter så att jag kan skriva och samla energi att fortsätta mitt skrivande så mycket som jag behöver.


Idag sitter jag och läser en uppsats som en kurskamrat skrivit och min respons ska hjälpa henne framåt. Jag ska oxå få min läst av både handledaren och en kamrat och sen ska jag jobba vidare med den.

Ha en skön måndag - det ska jag ha mellan jobb och studier

2 kommentarer:

Nina sa...

Oj vad härligt det ser ut! Hoppas verkligen du får möjlighet att bara koppla av och vara i nuet där. Jag önskar att jag också hade en sådan "tillflyktsort", men dessvärre inte. Jag får hålla till i källaren istället om jag ska ha lugn och ro. ;)
Ha en skön, avkopplande tid i stugan.
Kram

Sara sa...

Hoppas att du får härliga dagar i stugan!

Kram!