VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 27 maj 2010

Alla besök är guld värda

30 000, sedan jag (besöksräknaren) började räkna.Många anordnar tävlingar när de har sina fina besöksnollor, men den kraften har inte jag. Utan jag säger än en gång Tack till er alla som vill förgylla mina dagar med besök.
Ha en fortsatt fin dag - det ska jag ha


2 kommentarer:

Tina sa...

TACK SJÄLV fina du!! Tack för att jag får ta del av ditt liv.
Önskar dig en fin dag!
Varm kram Tina

Thessan sa...

Va bra att uppsatsen e inlämnad å att du e tillbaka här på bloggen!!! Jag har inte skrivit om min anorexi så direkt förrut, men jag skäms inte över min sjukdom. hoppas allt e bra med dej. underbart att höra att du har kommit vidare =)