VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 20 maj 2010

Sista respons idag

Idag kommer den sista domen inför slutredigering av uppsatsen. Jag hoppas att de har många åsikter som gör att den kommer att bli sådär bra som den behöver vara när jag ska gå upp och försvara den. Det ska jag göra den 7-8 juni. Tänk när allt är över, då kommer jag att trilla ihop i soffan och ligga där några dagar, tror jag.

Deadline på uppsatsen är på onsdag nästa vecka och jag kan inte förstå det riktigt. Jag är rätt trött på datorn just nu och det märktes igår av mitt uteblivna inlägg. Jag måste plugga idag så det blir inget långt pladdrande här idag.


Jag önskar er alla en finfin dag.

Ha en härlig dag - det ska jag ha mitt i alla studier.


4 kommentarer:

Koneko sa...

Hej vännen! Du har en award att hämta på min blogg!

Anneli Stålberg sa...

Ha en härlig dag och lycka till!

Tina sa...

Lycka till söta vän!!!!
Varm kram & trevlig helg// Tina

Nina sa...

Lycka till och glöm inte att njuta av den ljuvliga försommaren! :)

Kram