VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 17 maj 2010

Gamla klasskompisar kan var guld värda

Jag behöver inte ha solglasögon på mig, inte idag heller. Jag behöver inte stryka mina sommarkläder heller. Jag behåller vinterjackan på med ett paraply som tillbehör emellanåt.

Jag sitter just nu och justerar min uppsats efter att en klasskompis från grundskolan har läst den åt mig. Jag träffade henne på klassfesten för tre veckor sedan och innan dess var det 25 år sen jag såg henne. Facebook har givetvis hjälpt till, men bara i två månader.


Tänk att hon vill läsa dessa 28 sidor och göra kommentarer som hjälper mig. Hon ska även läsa den en gång till innan den ska in den 26 maj.

Är det sant? Finns det så fina människor? Japp, det finns det och jag kommer att vara henne evigt tacksam för detta. Ni som läst ett tag vet att tacksamhet är mycket viktigt för mig i mitt dagliga liv. Jag känner tacksamhet för så mycket som jag har omkring mig och det hjälper mig de dagarna som trillar ner.

En blomma med kärlek till Maria, för att hon stöttar mig i denna process.Ett stort tack till alla mina läsare av bloggen med såklart, er support är guld värd oxå ska ni veta.

Ha en skön dag fylld med tacksamhet - det har jag


4 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Nej, det verkar som om vinterkläderna får hänga med ett tag till, frågan är bara hur länge?

Vad härligt att ha lite hjälp.

Kram!

Tina sa...

Å, va härligt!! det va snällt av henne! Man behöver sina vänner!!!
Varm kram till dig
// Tina

Åsa Hellberg sa...

Heja bra kompisar!

Sara sa...

Så fint av Maria! Härligt med sådana vänner!

Kram