VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 21 maj 2010

Ny dag och ny lycka

Jag vet inte vilka som har sol, men jag har det inte hos mig. Därför ger jag mig en här på bloggen idag.

Då var sista responen klar på uppsatsen och det känns väl sådär. Lite kommentarer, men inte så många. Jag vill ha fler, så att uppsatsen kan bli ännu bättre. Så bra kan den inte vara att den inte kan bli bättre. Men, men jag ska kämpa med den. Den uppsatsen som jag gått igenom kunde jag låtit bli för den tjejen var inte ett dugg intresserad av mina kommentarer. Hon försvarade allt stenhårt. Allt jag inte förstod och ville skulle ändras ansåg inte hon att det behövdes. Hon hade många meningar på både tre och fyra rader som jag då hade svårt att förstå innehållet men hon ville ha det så, sa hon bara. Ok, då får hon väl ha det så då. Ingen annan var så nonchalant mot de som läst deras uppsats. Alla förstod kommentarerna de fick och skulle förbättra sina uppsatser utom den som jag läsat. Men nu släpper jag det och koncentrerar mig på min.

I morgon har jag och maken 5-åring bröllopsdag + att vi ska på ett 1-års kalas. Det får bli en dag framför datorn med inslag av kärlek däremellan.

Ha en skön dag all ni och hoppas ni har sol - jag ska njuta fast inte solen skiner


2 kommentarer:

Carolin sa...

Du har gjort vad du har kunnat för att den andra personens uppsats skulle bli bättre. Mer kan du inte göra! Som du själv säger, fokusera på ditt eget och kom ihåg det som har varit bra:) Kram

Anonym sa...

Då kommer hon få svårt sen när hon skall försvara sin uppsats inför flera opponenter!

Men det är ju henne eget fel att hon inte lyssnade på dig!