VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 16 maj 2010

Nu ska vinterjackan på igen

och det är den 16 maj.

Är det klokt?


Det är nog därför som jag inte riktigt förstår att mitt examensarbete snart ska vara klart. Vädret och temperaturen stämmer inte med vad det borde vara den 16 maj.

Jag skriver och skriver och hjärnan svider.

Tänk, för 7 år sedan kunde jag inte hjälpa dottern som då gick i tvåan med hennes matteläxa. Idag skriver jag ett examensarbete som hittentills har blivit 40 sidor. Gissa hur mycket tacksamheten flödar just nu? Yes, Mycket, Mycket.

Nu ska jag ut i friska luften och arbeta en timme innan jag ska till en kompis som ska hjälpa mig att infoga innehållsförteckningen i dokumentet. Jag lär mig bara inte en massa om elevers skrivutveckling utan word-funktionerna oxå.

Maken ska hjälpa mig med diagrammen ikväll och snart är det klart. Ja, snart är det klart. Kan jag förstå det ? Nej, knappt.

Jag önskar er verkligen en skön dag - jag hoppas ni har det varmare än mig, men jagh ska njuta av den friska luften och naturen nu när jag suttit framför dagtorn i flera veckor.4 kommentarer:

Tina sa...

Underbart bra jobbat vännen!! Du har verkligen jobbat hårt!!! Du är jätte duktig!!
Lycka till med program mm.. jag är inte så hemma på det där..fniss..
Önskar dig en underbar Måndag!
Varm kram Tina

Sara sa...

Bra jobbat! :)

Kram!

Anonym sa...

Hade jag begripit allt det där du skriver om som ska göras med din inlämning, så hade jag hjälpt dig. Men det är över min kunskapsnivå!

Kan förstå att du känner dig vimmelkantig när det gäller vädret. Vem gör inte det?
Gå med vinterjacka i maj månad är ingen hit!

Lycka till med allt nu, du gör ett kanon jobb!

Kramkalas

Nina sa...

Vilken seger för dig själv, eller hur?! Fira ordentligt när arbetet är klart. Du är jätteduktig! Hejaheja!!

Kramis